Surf Research Drive

?

Geplaatst door Marcel Leermakers

Geplaatst op 21 June 2022

1 keer gereviewed

Met SURF Research Drive kun je in een optimaal beveiligde online omgeving je onderzoeksgegevens opslaan en delen. Via een gebruiksvriendelijke interface heb je eenvoudig toegang.

https://avans.data.surfsara.nl/

Kernapplicatie van Avans. Er is een overeenkomst met Avans. De applicatie wordt door DIF functioneel en technisch beheerd. De applicatie is 'AVG-proof'.


Gerelateerde praktijkvoorbeelden

Er zijn nog geen praktijkvoorbeelden over deze tool :(


Screenshots


Video


Informatie

Met SURF Research Drive kun je in een optimaal beveiligde online omgeving je onderzoeksgegevens opslaan en delen. Via een gebruiksvriendelijke interface heb je eenvoudig toegang tot diverse opslagsystemen en tools. Daarmee overzie je alle data in één oogopslag. Het Research Support team van Avans heeft het systeem het afgelopen half jaar uitgebreid getest en is enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden. Om die reden heeft Avans besloten een richtlijn te ontwikkelen waarbij standaard gebruik zal worden gemaakt van SURF Research Drive als omgeving voor het opslaan van alle data en documenten die voortkomen vanuit het onderzoek. 

 

Research Drive is per direct beschikbaar voor elke onderzoeker die actief is binnen Avans. Voor inlichtingen over het systeem en toegang ertoe kun je contact opnemen met researchsupport@avans.nl 


Reviews

M. Leermakers | 21 June 2022