PhraseExpress

?

Geplaatst door Harry de Vries

Geplaatst op 13 December 2018

0 keer gereviewed

Autotext tool dat zich verbluffend goed leent voor het bouwen van een database met veelgemaakte opmerkingen. Ingenieus en een must voor de docent die niet eindeloos feedback wil inkloppen.

https://www.phraseexpress.com/

Applicatie is nieuw toegevoegd en wordt nog beoordeeld of applicatie is 'AVG-proof' maar wordt niet Avansbreed door DIF functioneel en technisch beheerd. Neem contact op met je ICTO-coach voor meer informatie.


Gerelateerde praktijkvoorbeelden

Er zijn nog geen praktijkvoorbeelden over deze tool :(


Screenshots


Video

https://youtu.be/Dz5ZxL99p2c

Informatie

PhraseExpress is gratis te downloaden en doet vervolgens geruime tijd vrijwel alles wat het programma kan. Een licentie is echter de moeite waard omdat het gebruik van PE daardoor nog makkelijker wordt. Er zijn verschillende mogelijkheden om je eigen kant-en-klare opmerkingen aan het werk van een student toe te voegen. PE is altijd ontop en blijft dus in beeld. Voor de echte liefhebber: geef je opmerkingen een code van bijvoorbeeld drie cijfers. Je kunt nu feedback geven met de snelheid van een Aldi-cassière uit 1985. (Weet je nog dat die van alle 600 Aldi-artikelen een 3-cijfer code uit hun hoofd kenden?) 


Reviews

Er zijn nog geen reviews :(