Onderhoudskalender

in Burcht ?

Geplaatst door Hanna Vrielink

381 weergaven

0 keer gereviewed

Op de onderhoudskalender vind je wanneer er onderhoud gepland is voor applicaties bij Avans Hogeschool. Deze kalender is te vinden op de site http://storing.avans.nl/.

http://storing.avans.nl

Geplaatst op 23 March 2020


Laptop/PC Smartphone Tablet Gratis Bedrijsvoering

Gerelateerde praktijkvoorbeelden

Er zijn nog geen praktijkvoorbeelden over deze tool :(


Screenshots


Video

Er is nog geen video :(


Informatie

Veelgestelde vragen (FAQ)

 • Hoe kan ik zien wanneer er onderhoudsmomenten zijn?
  Op het tabblad [Mijn Avans] op iavans.nl staat het onderdeel [Onderhoud / Storingen]. Hier staan de actuele storingen en geplande onderhoudsmomenten weergegeven.
  Druk op de knop [Overzicht] van dit onderdeel om de gehele kalender weer te geven.
  Of type http://storing.avans.nl in de adresbalk van je internetbrowser.
  Aan de rechterzijde van de webpagina vind je de onderhoudskalender. Een groen agenda-item is een tijdvak gereserveerd voor onderhoud.
 • Hoe kan ik zien wanneer een applicatie (niet) beschikbaar is?
  Op het tabblad [Mijn Avans] op iavans.nl staat het onderdeel [Onderhoud / Storingen]. Hier staan de actuele storingen en geplande onderhoudsmomenten weergegeven.
  Druk op de knop [Overzicht] van dit onderdeel om de gehele kalender weer te geven. Of type http://storing.avans.nl in de adresbalk van je internetbrowser.

  Aan de linkerzijde zie je alle huidige storingen en aan de rechterzijde van de webpagina vind je de onderhoudskalender. Hier zie je al het onderhoud dat gepland is en/of uitgevoerd wordt:

  • Een oranje agenda-item is een tijdvak bezet door gepland onderhoud. Staat jouw applicatie erbij, dan is deze niet beschikbaar om te gebruiken.
  • Een rood agenda-item is een tijdvak bezet door spoed onderhoudof herstel. Staat jouw applicatie erbij, dan is deze niet beschikbaar om te gebruiken.
  • Een groen agenda-item is een tijdvak is gereserveerd voor onderhoud. Als er daadwerkelijk onderhoud gepland is, staan er gele en/of rode agenda-items.

Besturingssysteem

Deze software is geschikt voor:

 • Windows
 • iOS
 • Android

Bijzonderheden / voorwaarden voor gebruik

 • Het onderdeel Storingen en Onderhoud is thuis ook beschikbaar via iavans.nl of surf rechtstreeks naar storing.avans.nl.
 • Om de webpagina Storingen en Onderhoud te bezoeken is een internetbrowser nodig, zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome.

Storingen / Serviceverzoeken


Functioneel beheerder

Het functioneel beheer wordt uitgevoerd door: 
Raymond Ramaekers [DIF]

Functioneel emailadres:
functioneelbeheer.dif@avans.nl 

 


Reviews

Er zijn nog geen reviews :(