Mural

?

Geplaatst door Paul Marijnissen

Geplaatst op 20 May 2020

3 keer gereviewed

Disclaimer: In verband met gewijzigde gebruiksvoorwaarden vanuit Mural, verzoeken we dringend om geen persoonsgegevens op de Mural pagina’s te plaatsen.

https://www.mural.co/education

Applicatie is nieuw toegevoegd en wordt nog beoordeeld of applicatie is 'AVG-proof' maar wordt niet Avansbreed door DIF functioneel en technisch beheerd. Neem contact op met je ICTO-coach voor meer informatie.Screenshots


Video


Informatie

Disclaimer: In verband met gewijzigde gebruiksvoorwaarden vanuit Mural, verzoeken we dringend om geen persoonsgegevens op de Mural pagina’s te plaatsen. Vanuit Avans kijken we momenteel naar een passende en aanvaardbare oplossing t.b.v. de privacy van onze gebruikers.

In Mural werk je met je team binnen een Workspace (room), een verzameling van Murals. Vergelijk een Mural met een canvas, een grote muur waarop je à la Padlet notitieblaadjes kunt plakken, afbeeldingen kunt zetten etc.

Wat Mural bijzonder maakt is dat het met name is gericht op online facilitatie van creatieve sessies. Je kunt kiezen uit een flink aantal templates die bijvoorbeeld een Design Thinking sessie ondersteunen of juist een sessie waarin je je planning wilt verhelderen of je project wilt evalueren. Je kunt op een mural gelijktijdig samenwerken. Via stemrondes kun je interactie inbouwen en samen verder komen.

Stap 1:
Vraag een persoonlijk account aan via https://app.mural.co
Doe dit d.m.v. je Avans emailadres.
Verzin een wachtwoord anders dan je Avans-wachtwoord.
Letop: De naam die je invult voor je workspace kan je later NIET meer veranderen. Dus werkt je met een team, denk dan goed na over de naam.

Stap 2:
gratis Edu-account aanvragen:

Als je mural gebruikt kun je een gratis permanente Educatie-licentie krijgen

1. Ga naar https://www.mural.co/education
2. Kies voor Classroom
3. Klik op Apply for Upgrade
4. Vul het formulier in.
        Vul het Avans-emailadres in
        Bij het kopje ‘for teachers’ vul je de maximale members in (100) en de minimale guests (25).
        Bij Workspace URL vul je de URL van je werkruimte in. Deze kan je vinden door in te loggen op http://app.mural.co en
        bovenaan in je adresbalk van je browser te kopieren.
        Bij het kopje ‘I confirm that I am using MURAL for teaching work’ vink je YES aan.
        Na aanvraag duurt het ongeveer 1 tot 2 werkdagen

TIP! Deel iedere gemaakte mural dmv de Visitor Link. In dit geval kan je ongelimiteerd collega's of medestudenten laten samenwerken in een specifieke mural.


Reviews

D. Reneman | 15 October 2020

P. Marijnissen | 20 May 2020

M. Kat - de Jong | 20 May 2020


Vragen

Hoe vraag ik een educatie account voor Mural aan?

Geplaatst op 01 March 2021 door Maurice Boot

Voor het werken met dit pakket heb ik een avans account nodig heb ik begrepen.

1 Antwoord(en)


Je hebt bij Mural eerst een proef-account nodig, die kun je om laten zetten in een edu-account. Dat kan bij "Pricing". Ik zag dat het nu ook in chrome lijkt te werken. Afgelopen voorjaar moest het nog via een chat-bot die alleen in edge tevoorschijn kwam. Mocht je in chrome ondanks het formulier niet verder komen dan zou je dus even een andere browser kunnen proberen.

Geplaatst op 10 March 2021 door Nyke HagemansMural borden aanmaken

Geplaatst op 24 August 2021 door Suzanne Stap

Beste, Mijn Mural free account is verlopen en ik wil graag naar het edu account gaan. Onder pricing krijg ik alleen de verschillende pakketten die je kunt kiezen en niet bvb Avans en dus gratis. Graag hulp gevraagd. Groeten Suzanne Stap

2 Antwoord(en)


Hoi Suzanne, je kan een Education account aanvragen bij Mural zelf. Dit doe je via deze link: https://www.mural.co/education. Succes!

Geplaatst op 24 August 2021 door admin Hanna Vrielink


Dankje. Dat heb ik 2 dagen geleden gedaan, maar nog steeds geen reactie. Ik dacht dat we een overeenkomst hadden met Mural? Ik zou Mural graag gebruiken in mijn lessen, maar zo werkt dat natuurlijk niet. Gemiste kans voor blended learning!

Geplaatst op 26 August 2021 door Suzanne StapJe moet inloggen om een vraag te kunnen plaatsen, klik hier om in te loggen.