Mural

?

Geplaatst door Marian Kat - de Jong

Geplaatst op 20 May 2020

3,299 weergaven

3 keer gereviewed

Mural is een digitale omgeving voor online samenwerken. Als gebruiker maak je een of meer kamers aan, en binnen die kamer kun je met je team werken aan verschillende murals.

https://www.mural.co/education

Kernapplicatie van Avans. Er is een overeenkomst met Avans. De applicatie wordt door DIF functioneel en technisch beheerd. De applicatie is 'AVG-proof'.Screenshots


Video


Informatie

In Mural werk je met je team binnen een Workspace (room), een verzameling van Murals. Vergelijk een mural met een canvas, een grote muur waarop je à la Padlet notitieblaadjes kunt plakken, afbeeldingen kunt zetten etc.

Wat Mural bijzonder maakt is dat het met name is gericht op online facilitatie van creatieve sessies. Je kunt kiezen uit een flink aantal templates die bijvoorbeeld een Design Thinking sessie ondersteunen of juist een sessie waarin je je planning wilt verhelderen of je project wilt evalueren. Je kunt op een mural gelijktijdig samenwerken. Via stemrondes kun je interactie inbouwen en samen verder komen.

Edu-account aanvragen
Als je mural voor het onderwijs gebruikt kun je (na de 30 dagen proefversie) een gratis Education licentie krijgen door een formulier in te vullen op https://www.mural.co/education Dit is ook geldig voor Studenten van Avans. Let erop, voordat je dit doet, om eerst een eigen 'workspace' aan te maken en dan de educatie editie aan te vragen.


Reviews

Derk Reneman | 15 October 2020

Paul Marijnissen | 20 May 2020

Marian Kat - de Jong | 20 May 2020


Vragen

Hoe vraag ik een educatie account voor Mural aan?

Geplaatst op 01 March 2021 door employee Maurice Boot

Voor het werken met dit pakket heb ik een avans account nodig heb ik begrepen.

1 Antwoord(en)


Je hebt bij Mural eerst een proef-account nodig, die kun je om laten zetten in een edu-account. Dat kan bij "Pricing". Ik zag dat het nu ook in chrome lijkt te werken. Afgelopen voorjaar moest het nog via een chat-bot die alleen in edge tevoorschijn kwam. Mocht je in chrome ondanks het formulier niet verder komen dan zou je dus even een andere browser kunnen proberen.

Geplaatst op 10 March 2021 door employee Nyke HagemansMural borden aanmaken

Geplaatst op 24 August 2021 door employee Suzanne Stap

Beste, Mijn Mural free account is verlopen en ik wil graag naar het edu account gaan. Onder pricing krijg ik alleen de verschillende pakketten die je kunt kiezen en niet bvb Avans en dus gratis. Graag hulp gevraagd. Groeten Suzanne Stap

2 Antwoord(en)


Hoi Suzanne, je kan een Education account aanvragen bij Mural zelf. Dit doe je via deze link: https://www.mural.co/education. Succes!

Geplaatst op 24 August 2021 door beheerder Hanna Vrielink


Dankje. Dat heb ik 2 dagen geleden gedaan, maar nog steeds geen reactie. Ik dacht dat we een overeenkomst hadden met Mural? Ik zou Mural graag gebruiken in mijn lessen, maar zo werkt dat natuurlijk niet. Gemiste kans voor blended learning!

Geplaatst op 26 August 2021 door employee Suzanne StapJe moet inloggen om een vraag te kunnen plaatsen, klik hier om in te loggen.