Miro

?

Geplaatst door Anne-Marie Backx

Geplaatst op 13 April 2021

105 weergaven

3 keer gereviewed

Miro is een online whiteboard waarin je tegelijkertijd kunt samenwerken aan uiteenlopende doelen. Interessant voor studenten onderling, lessen en trainingen en samenwerking met collega's of extern.

https://miro.com/

Applicatie is nieuw toegevoegd en wordt nog beoordeeld of applicatie is 'AVG-proof' maar wordt niet Avansbreed door DIF functioneel en technisch beheerd. Neem contact op met je ICTO-coach voor meer informatie.Screenshots


Video

Er is nog geen video :(


Informatie

In Miro werken studenten en docenten samen aan een online whiteboard, waarop verschillende soorten bestanden (word-documenten, powerpoint-dia's, pdf's, spreadsheets, video, audiobestanden, weblinks, etc.) en interactieve objecten (tekst, mindmaps, storyboards, tijdlijnen) kunnen worden geplaatst. Dit whiteboard leent zich met de post-it functie ook heel goed voor het organiseren van brainstormsessies. De tiool vraagt wat oefening, maar werkt ook redelijk intuitief. 


Reviews

maar 3 boards in gratis omgeving

Leon van Balkom | 10 May 2021

Als je 3 boards hebt gemaakt, zit je omgeving vol en moet je overstappen naar een betaalde licentie. Op zich vind ik de tool wel een goede vervanging van padlet als het licentieprobleem is opgelost.

Patrick Hoksbergen | 14 April 2021

Rene Kasbergen | 13 April 2021


Vragen

Hoe zit het met licenties?

Geplaatst op 10 May 2021 door employee Leon van Balkom

Het lijkt erop dat je maar 3 boards kunt maken zonder licentie. gemaakte boards kan ik niet weggooien. Lijkt me daarom geen tool die goed te gebruiken is.

0 Antwoord(en)Je moet inloggen om een vraag te kunnen plaatsen, klik hier om in te loggen.