Airmeet

?

Geplaatst door Lucas Renckens

Geplaatst op 21 April 2021

1 keer gereviewed

Deliver an engaging session experience Seamlessly engage and interact with your audience during a virtual session. Rich engagements Get your audience to emote, ask questions, chat, and most interest

https://www.airmeet.com/

Applicatie is nieuw toegevoegd en wordt nog beoordeeld of applicatie is 'AVG-proof' maar wordt niet Avansbreed door DIF functioneel en technisch beheerd. Neem contact op met je ICTO-coach voor meer informatie.


Gerelateerde praktijkvoorbeelden

Er zijn nog geen praktijkvoorbeelden over deze tool :(


Screenshots


Video


Informatie

Deze tool wordt ingezet als omgeving waarin studenten onderling kunnen overleggen en zelf kunnen kiezen aan welke "tafel" ze willen zitten, terwijl docenten het overzicht behouden op alle aanwezigen. Als je aan een tafel zit kun je ook alleen de interactie aangaan met de andere deelnemers aan die tafel. 


Reviews

L. Renckens | 21 April 2021


Vragen

Verschil met Teams?

Geplaatst op 22 April 2021 door admin Mirjam Winkelmolen

Hoi Lucas, ik ben er niet ingedoken, maar jij kent de tool... wat is het unieke verschil met MS Teams? En, hoe zit het met AVG?

1 Antwoord(en)


Het unieke verschil met MS Teams is dat de student al bewegend op het scherm kan switchen tussen hoorcollege en samenwerken, en dat de docent de studenten weer gemakkelijk bijelkaar kan roepen. In MS Teams moet je of aparte vergaderingen aanmaken en de studenten daar bezoeken, of je werkt met breakoutrooms en dan bepaalt de docent (niet de student) waar en wanneer de student wordt geteleporteerd. De AVG rechtensituatie heb ik niet uitgezocht. Het is een private organisatie.

Geplaatst op 22 April 2021 door Lucas RenckensJe moet inloggen om een vraag te kunnen plaatsen, klik hier om in te loggen.