Tools


Categorieën ?

Filters

1 - 10 van de 113 tools

Remindo toets

25,390 weergaven

10 keer gereviewed

RemindoToets is een veilig online toets platform voor formatieve en summatieve toetsen en examinering.

Kahoot

9,652 weergaven

7 keer gereviewed

Een platform om in je les spannende en competetieve quizen uit te voeren. Het maken van een quiz is zo gebeurd, en je kan deze keer op keer hergebruiken. Een wedstrijdje vragen beantwoorden hoeft niet lang te duren!

Osiris

6,672 weergaven

1 keer gereviewed

Het Student Informatie Systeem van Avans Hogeschool. De functie van deze applicatie is het beheren van student gegevens voor de ondersteuning van de verschillende onderwijsprocessen binnen Avans.

Microsoft Teams

5,768 weergaven

6 keer gereviewed

Microsoft Teams is een samenwerkingsomgeving waarbinnen je met een team kunt communiceren, chatten, documenten delen, belllen, een planning kunt maken en waar je diverse apps aan kunt toevoegen.

OneDrive

5,362 weergaven

5 keer gereviewed

OneDrive is de persoonlijke cloudopslag van Office 365 en is vanaf elke device te benaderen mits verbonden met internet. Te benaderen vanuit Office.com of via de button hierboven.

Socrative

4,213 weergaven

4 keer gereviewed

Socrative is een online tool die je de mogelijkheid geeft in een groep meningen te peilen en kennis te toetsen. Je doet dit door een serie vragen (Quiz) te stellen.

BlackBoard E-portfolio

4,198 weergaven

6 keer gereviewed

Met Blackboard E-Portfolio maakt de student een verzameling van bewijsstukken/artifacts waarmee de voortgang van de studie wordt aangetoond.

Mentimeter

3,095 weergaven

6 keer gereviewed

Mentimeter maakt het mogelijk om tijdens de les smartphones, tablets of laptops op eenvoudige wijze in te zetten als stemkastjes.

Blackboard

2,486 weergaven

0 keer gereviewed

Blackboard is de elektronische leeromgeving van Avans Hogeschool.

9 keer gereviewed

Telefonie loopt op dit moment alleen via Skype for Business. Alles betreft videovergaderen en online lesgeven verwijzen we je door naar Microsoft Teams.

1 - 10 van de 113 tools