Tools


Categorieën ?

Filters

1 - 10 van de 125 tools

1 keer gereviewed

Clarity begins with Kumu. - Kumu is a powerful data visualization platform that helps you organize complex information into interactive relationship maps.

1 keer gereviewed

Een hele fijne tool om tijdens workshops of hoorcolleges vragen van studenten te inventariseren. Daarnaast makkelijk om interactieve elementen in te zetten zoals polls of wordclouds.

1 keer gereviewed

Maak het gemakkelijk voor je studenten: een digitale bibliotheek over jouw vakgebied, geïntegreerd in BrightSpace. De kennispartners helpen bij de uitwerking en vormgeving.

1 keer gereviewed

Linkedin Learning is een online platform voor het volgen van thuisstudie-videotrainingen. Hiermee kun je jouw CV aanvullen, een nieuwe vaardigheid of competentie leren.

1 keer gereviewed

PhotoShop in je browser waarin je met meerdere mensen tegelijk aan de slag kan.

1 keer gereviewed

Microsoft Power BI is een Business Intelligence instrument om bedrijfsgegevens uit verschillende bronnen te verzamelen. Die worden vervolgens gebundeld en gevisualiseerd in een rapportage.

1 keer gereviewed

Een Mindmapping Tool waar je mindmaps kunt maken, delen en rijk kunt vullen met illustraties en notities. Je kunt je tekstballonnen kleur geven, smileys toevoegen en je kunt likes geven.

4 keer gereviewed

MyMedia is het interactieve videoplatform voor studenten, docenten en ondersteunende medewerkers van Avans Hogeschool.

Open Broadcaster Software is een gratis en open-source platformonafhankelijk streaming- en opnameprogramma.

1 keer gereviewed

Flipgrid is een (peer)feedback-tool waarmee studenten feedback op onderwerpen geven in de vorm van korte videos, opgenomen op hun smartphone met de app, en ervolgens plaatsen in een afgesloten ruimte.

1 - 10 van de 125 tools