Tools


Categorieën ?

Filters

1 - 10 van de 111 tools

Remindo toets

15,214 weergaven

10 keer gereviewed

RemindoToets is een veilig online toets platform voor formatieve en summatieve toetsen en examinering.

Kahoot

8,354 weergaven

7 keer gereviewed

Een platform om in je les spannende en competetieve quizen uit te voeren. Het maken van een quiz is zo gebeurd, en je kan deze keer op keer hergebruiken. Een wedstrijdje vragen beantwoorden hoeft niet lang te duren!

OneDrive

4,175 weergaven

5 keer gereviewed

OneDrive is de persoonlijke cloudopslag van Office 365 en is vanaf elke device te benaderen mits verbonden met internet. Te benaderen vanuit Office.com of via de button hierboven.

Microsoft Teams

4,101 weergaven

6 keer gereviewed

Microsoft Teams is een samenwerkingsomgeving waarbinnen je met een team kunt communiceren, chatten, documenten delen, belllen, een planning kunt maken en waar je diverse apps aan kunt toevoegen.

BlackBoard E-portfolio

3,221 weergaven

6 keer gereviewed

Met Blackboard E-Portfolio maakt de student een verzameling van bewijsstukken/artifacts waarmee de voortgang van de studie wordt aangetoond.

Socrative

2,980 weergaven

4 keer gereviewed

Socrative is een online tool die je de mogelijkheid geeft in een groep meningen te peilen en kennis te toetsen. Je doet dit door een serie vragen (Quiz) te stellen.

Mentimeter

2,174 weergaven

6 keer gereviewed

Mentimeter maakt het mogelijk om tijdens de les smartphones, tablets of laptops op eenvoudige wijze in te zetten als stemkastjes.

Padlet

2,147 weergaven

7 keer gereviewed

Padlet maakt het mogelijk interactief een ‘wall’ of prikbord te maken waarop iedereen wat kan prikken. Ideaal voor het interactieve college. Helaas biedt Padlet op dit moment maar 3 walls gratis aan.

Skype for Business

1,931 weergaven

9 keer gereviewed

Webconferencing - Webinars geven (lesgeven op afstand) - 1-op-1 en groeps-chat - Sessie opnemen - Scherm delen - Co-creatie Office-documenten. Te gebruiken door iedereen binnen Avans.

2 keer gereviewed

IHS is een programma waarmee studenten in eigen tempo kleine, behapbare stukjes theorie kunnen bekijken en hier extra oefeningen over kunnen maken. De worden op eigentijdse en ludieke wijze uitgelegd.

1 - 10 van de 111 tools