Tools


Categorieën ?

Filters

1 - 10 van de 119 tools

Remindo toets

42,234 weergaven

10 keer gereviewed

RemindoToets is een veilig online toets platform voor formatieve en summatieve toetsen en examinering.

Kahoot

13,189 weergaven

7 keer gereviewed

Een platform om in je les spannende en competetieve quizen uit te voeren. Het maken van een quiz is zo gebeurd, en je kan deze keer op keer hergebruiken. Een wedstrijdje vragen beantwoorden hoeft niet lang te duren!

Osiris

11,086 weergaven

1 keer gereviewed

Het Student Informatie Systeem van Avans Hogeschool. De functie van deze applicatie is het beheren van student gegevens voor de ondersteuning van de verschillende onderwijsprocessen binnen Avans.

Socrative

7,058 weergaven

4 keer gereviewed

Socrative is een online tool die je de mogelijkheid geeft in een groep meningen te peilen en kennis te toetsen. Je doet dit door een serie vragen (Quiz) te stellen.

Microsoft Teams

6,948 weergaven

6 keer gereviewed

Microsoft Teams is een samenwerkingsomgeving waarbinnen je met een team kunt communiceren, chatten, documenten delen, belllen, een planning kunt maken en waar je diverse apps aan kunt toevoegen.

OneDrive

6,659 weergaven

5 keer gereviewed

OneDrive is de persoonlijke cloudopslag van Office 365 en is vanaf elke device te benaderen mits verbonden met internet. Te benaderen vanuit Office.com of via de button hierboven.

Blackboard

5,024 weergaven

0 keer gereviewed

Blackboard is de elektronische leeromgeving van Avans Hogeschool.

BlackBoard E-portfolio

4,922 weergaven

6 keer gereviewed

Met Blackboard E-Portfolio maakt de student een verzameling van bewijsstukken/artifacts waarmee de voortgang van de studie wordt aangetoond.

Mentimeter

4,472 weergaven

6 keer gereviewed

Mentimeter maakt het mogelijk om tijdens de les smartphones, tablets of laptops op eenvoudige wijze in te zetten als stemkastjes.

FeedbackFruits

3,376 weergaven

5 keer gereviewed

FeedBackFruits bevordert interactief leren en heeft diverse tools voor het invoegen van opdrachten en het geven van feedback tussen klasgenoten. Geïntegreerd in Brightspace en Blackboard.

1 - 10 van de 119 tools